Kärlek

Du är min stora bebis och med dig vid min sida klarar jag av allt. Det är ett år och fyra månader om några dagar. Jag älskar dig mest av allt på jorden min underbara, fina, älsklingspojke
<3

Dt

åååÅh vad jag inte klarar av dt's. Killar kan vara ok, på gränsen men tjejer åååh vad jag hatar de. De som går med mönstade leggings, linne över så man ser hela rumpan ändå, munktröja & skinjacka. Hänger i liljeholmen eller andra ställen och luffar. Blonda färgar dig svarthåriga, rakar av ögonbrynen och formar de jätte fult uppppp & ner så att de ska se ''arga'' ut. Fyfan vad fult det är med den där stilen och jag skäms för att jag någon gång har varit en sån och fattar jag varför alla nior kollade snett på mig och hatade mig, jo jag skulle också hatat mig själv. För nu hatar ja alla ''babbe'' ungar som går runt och leker med sitt ''jao,bre,len'' ja ni vet. Asso kaxiga tjejer som tror de är något är bara pinsamt när de ska kolla på en och skratta. men då skrattar man bara tillbaka. som en ful tjej skratta åt mig igår, hon var jätte tjock stackars tjejen. hon var vell säkert avundsjuk på mig eller. Jag låter som värsta luftmänniskan men så är det inte. Jag hatar bara de som är ute efter bråk och har sån stil. Okej hatar är kanske för grovt kanske, jag ogillar GROVT!
dt tider.
magtröjor är något dt tjejerna har förstört heeeelt
/e

Shopping.

Neonrosa bikini.
världens BÄSTA hörlurar
Vit magtröja med spets , snygg!

Jeans från gina med dragkedja som jag har fast ljusa. Det var allt, kyyss

ons,tors,fre,lör&sön

Hej alla söta, igår var jag och shoppade lite så ja.. Det blev hörlurar 600, Jeans 500, Bikini 160, Linne 150 . Eften gick ja hem bytte om och drog på bio med Lina & Hassan. Vi kolla på en 3D film som var jätte sorglig men jag tyckte den var bra faktiskt. efter bion drog vi till donken och käka, jag kom hem vid ett-tiden. Jag la mig och sov på en gång, här kommer lite bilder från de senaste dagarna..
outfit onsdag, sjuk
Outfit torsdag.
Fredag.
Lördag
Outfit igår.
Igår kväll

När jag blir frisk

Ska jag shoppa ännu mera, Vita hunters, Stickad tröja med england flagga nivet? ;)
sen några saker från Bikbok som tyvärr inte gick att spara på bild. och sen svarta jeans från Salt.
Denna sportbh ska jag ha när jag gymmar, mycket snyggare i verkligheten, neongul.
SNYGG bikini i snygg färg
söt bikini
fin röd bikini
Om ni inte visste så älskar jag bikinis. jag har ungefär 20 olika bikinis om inte mer, jag tröttnar aldrig på att köpa bikinis hihi ;)

Just nu

Hur osexig är man? Jo.. jävligt osexig. väntar på Tarik, börjar faktiskt bli lite frisk nu så det är skönt. men jag ska stanna hemma tills jag känner mig 110 % bra. Juste jag har en fråga till er. Tycker ni att vi ska försätta blogga och så? behöver allas svar, Puss.
Bjuder på två jävligt fula bilder som jag tog precis, Ciaobello

Svar

Postat av:
emilia du har en kort kavaj, när man viker upp ärmarna så kommer de randigt mönster. vart är den köpt och finns den kvar?
Min kavaj är köpt i h&m & det var för ungefär ett år sen. Jag har inte sett den så jag tror inte att den finns kvar :/

Postat av: Sabina
Heeej! Vilken affär i london köpte du stövlarna och de blåa conversen? :) Jättebra blog btw!

Hej! Oj jag vet inte vart jag köpte mina hunters, gick till typ 8 olika äffarer för att få tag på de så det kommer jag inte ihåg men Conversen hitta jag inne i John Lowis eller va det hette, om jag kommer ihåg rätt. Tack så mycket

Saknad

Jag saknar dig så himla mycket min älskling.. Jag hoppas du har det bäst i Thailand <3

JAG HAR TRÅKIIIIIIIIIIGT

JAG HAR TRÅKIGT JAG VET ATT DEN HÄR BILDER ÄR SKIIIT FUL MEN JAG VÄNTAR PÅ MIN VILSNA POJKVÄN SOM JAG INTE VET VART HAN ÄÄÄÄÄÄÄÄR, HAN HAR COMVIQ BAS, JUST JUST JUST DÄRFÖR KAN HAN EJ SMSA MEN MIN SYSTER SKA KLIPPA HAN SNART & HAN SKA HÄMTA ETT BATTERI HÄR. IGÅR KOM HAN PÅ MIDDAG FÖR ATT DET VAR MIN KUSINS SISTA DAG I SVERIGE SÅ TARIK VAR HÄR TILL TYP KLOCKAN ELVA SEN SÅ DROG HAN HEM. SAKAR HAN OCH JAG VET INTE VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER. HAR ONT I ÖRAT OCH JAG ÄR SNORIG SOM EN SNORUNGE, ÄLSKLING KOM OCH TA HAND OM MIG OM DU SER DETHÄR. PUSS

Londonshopping

MINA ÄLSKADE HUNTERS

Bruna klackar.
Blåa älsklingsconverse
Gula converse
Brun väska
Älsklingsparfym


Söt blus




Bhar



Söt plånbok



Pilotglasögon med spegelglas


Ring



Hjärtstrumpbyxor



& mycket mycket mer, små saker som man inte orkar lägga upp men det är typ smycken , två flätade skärp i brun & svart, Mycket smink, lösnaglar, saker till håret, pennor, strumpor, trosos och sånt.. man glömmer ju alltid bort typ hälfen. Aja här är vell ndå det mesta? Puss / e

Sjuuk :'(

Ja, jag är sjuk. Så himla jobbigt u när det ändå bara är typ tre dagar kvar tills vi får lov. usch jag hatar att vara sjuk. Ofelia åkte ju till Thailand igår så ja.. Gör saken bara sämre. Ska snart ladda upp bilder på några saker jag köpte i London.. Puss
En bild på mig och min älskling, nyvakna :)

till emi




ALLA SKA SÄGA GRATTIS TILL MIN BÄSTIS IDAG!




GRATTIS världens bästavän på 16års dagen! Hoppas du har de så bra i london, när du kommer hem ska jag kraaaama & pussa ihjäl dig ! Jag älskar dig bästis hoppas du har haft världens perfektaste födelsedag! ♥ /DIN bästavän Ofelia


Till dig som inte såg skillnaden (;

FÖRE


EFTER


...



Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Läxor hamnar i papperskorgen.
Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kramar blir sex. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan. Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. När det värsta killar kunde göra va att ge en killbaciller. Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte.
Dina värsta fiender var dina syskon. Krig var bara en lek. Den enda drogen du visste om var värktabletter.
Den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara "vi ses i morron"..


Mitt nya hååååår









/ofelia


Till min BÄSTAVÄN♥






Jag ska börja med att berätta att jag har världens finaste bästavän. Hon har ett hjärta av guld & finns alltid där när man behöver henne. Hennes namn är Sofia Emilia Rengifo. Jag har snart kännt henne i 3år & jag kan inte tänka mig ett liv utan henne. Känns som vi har varit bästavänner hela livet. Med henne har jag grooooovt många minnen, verkligen obeskrivligt många helt sjukt! Kommer inte ens ihåg alla för dom svämmar över. Men en sak vet jag & de är att hon alltid varit min bästavän, från första ögonkastet tills nu.. Hon är världens roligaste, emilia de va du & jag som var flipparna haha. Vi som sjöng högt på tuben, gick fram och drev med killar följde efter fullisar, plockade upp godis från marken haha. Från fjortistiden, tills hornstullstyle,  till blaaattishstilen haha tills wannabe mk tiden tills nu haha. Från när vi hängde i aspuddens centrum & plattan, sen luffar tiderna i hornstull högalidparken, efter de PUNDAR tiden i liljeholmen & donken, haha efter de när vi lekte mk haha & vi va helt hypade. De va ju roligast av allt haha. Men oavsett vart vi "hängt" & hur vi sett ut har jag alltid älskat dig lika mycket emilia. Alltid. & vi har alltid haft lika roligt tillsammans. Fast vi inte gjort någoting fick vi de alltid att bli rolig. För vi hade varandra genom allt. Jag kommer aldrig lämna dig Emilia..


I sommras när vi skulle på din brors studensfest haha & vi fixade sönder oss fast jag såg fortfrande ut som en luffare.. Orkar inte haha. Och jag kommer ihåg att vi inte hittade lokalen & vi frös ihjäl. Sen gick vi hem till dig, Tarik & Sirwan kom hahaha. Och alla ni va i rummet utom jag som kollade på rocky haha orkar inte helt emo.




Sen konfa lägret. Haha vi va helt emo haha jag dör & vi gick iväg& mobbade kerstin o åt sten haha. Orkar inte, minnen med de där jävla lägret & maten haha. Amanda haha jag dör när jag tänker på de haha.






Sen hornstull tiden 2009 va? Haha hornstullcrew. Ung 08 bästa, kommer ihåg dagen vi tog bilden. Gör vekligen de. Vi satt där på gräset & du mimade till låtar haha & vi tog massa kort. Vi snackade om att vi borde sjunga på skolavslutning haha man ba aso va ? random. Glömmer iallafall aldrig de. & ja tyckte ja va skit snygg i min oranga tröja som fick fimp hål av fabio andra dagen.. FAIL.






Sen förra vintern. När vi hände i lilje hela tiden. Fast bilderna är tagna efter de. När vi hade franskar här haha & vi drev sönder med Susi :( Haha & du kunde inte prata med henne så jag va tvungen att översätta haha.


Bloggen när vi skapade den haha!


Haha kommer du ihåg. Tunnelbanan som släcktes "ursäkta, vi har kört på något". hahahhah & vi va skit rädda för vi skulle få gå på spåret haha. och vi va heeelt hypade när dom sa att en människa hoppat & vi va i de tåget som kört på den haha. Orkar inte. Den va innan vi åkte till hornstull med Cornelia & Angelika o rökte vattenpipa :')






Påsklovet, vi rökte vattenpipa typ hela tiden & haha kröket i lilje o hornstull. När du, ja, cornelia & angelika dansade i trappan & den där killen på donken filmade oss hahaha. & vi tyckte ointe vi va luffare längre. & vi va stööörsta luffarna haha, sweeeet.






När vi hängde i aspudden hela tiden haha & köpte chips o satt i trappen o snackade. När vi umgicks med Oscar Sandberg & Gustav haha o när vi snaggade oscar & blev utelåsta på hans balkong & vi brände håret i papperskorgen hahhahahahha.




När vi fikade på fucking import "fiket" i aspudden o vi köpte dom där chokladbollarna helt random & ja blev skit glad för man fick ta en kaka. Hahahaha kommer du ihåg de hahahha.






Mitt landställe i somras, sparvis bilderna haha. När vi gick ner till sjön på natten & vi va skit rädda haha. När vi lekte maskar med fiffi & ebba haha. Sen när vi åkte ring.
- gick de bra ofelia?
-nää själv ?
-nää, vill du gråta?
-aa dudå ?
- aa
hahaha båda börjar gråta. hahahah bästa & ja ba ja blööööder haha de va roligast & vi va bäst på att sitta kvar i den där fucking ringen haha !


Gården tiderna, när vi va där nästan varje kväll & tog massa bilder haha.




RIKTIGA fjortisar. HAHA & vi tyckte vi va skit snygga herregud kolla på mig mitt ansikte helt mörkbrunt.. hahah!










När vi badade hos vendela hahah<3


Ja vet att ja bara tagit upp 1% av alla våra minnen nu emilia. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig verkligen & du är min bästavän. Hur sällan jag än säger de, vad ja än gör eller säger, vad som än händer. Jag älskar dig, lämnar dig aldrig. Min sparvis bästis. Jag älskar dig. Kommer du ihåg?

marlboro♥camel blue
fjällis♥goose
sweeeden♥chiiile
lång♥kort
ofelia♥emilia
kommer inte ihåg hela men något sånt va de.. :$ Glöm bara aldrig att jag älskar dig! Verkligen älskar dig Emilia♥


RSS 2.0