Godnatt <3

Tjaman, ligger i sängen och ska sova nununu! Förlåt för dålig uppdatering men de har varit rätt mkt nu på sistånde. Godnatt babes


Godnatt guys !

Bilden tagen för en sekund sen, nu ska jag sova . Sov gott alla fina bloggläsare! Puss & godnatt /o


onsdag

Hej alla ! har lärt mig hur man bloggar från mobilen nu så nu kommer jag blogga mer ! :) Sitter i skolan nu iallafall, har matte.. Inte så kul, spelar mest wordfeud med dom vid mitt bord haha :)

Aja bjuder på en dagens outfit , har på mig svarta jeans också ! Ha så bra, vi hörs. Puss ! /ofelia


I skolan

Jag o suvdis idag i skolan






Ego bilder från idag hihi. Tröjan är från H&M tror jag, sen hade jag svarta jeans från salt till den. Imorgon i skolan har jag dans första lektionen, sen mentorstid. Efter de ska jag till stan med Siti & shoooppa, sen ska jag träffa Emmelie på kvällen tror jag :) Aja vi hörs mer imorgon sötisar !
ps. kommentera mer hallluuuuu ni är fett tråkiga haha! :)
Puuussss !♥


Lite bilder från idag..


Jag & Siti på rasten :)


På tyska lektionen hihi


Hahaha, jag sover.. Kolla vår klass i bakgrunden, alla är helt trötta på livet haha.








Efter skolan fikade jag med Felicia på café 60, det va jätte kul att träffa henne! Vi hade inte träffats på skit länge.. Drack 2st chai latte där oxå hihi, dör för dom! Så gooottt. Så höll på att kissa på mig hela vägen hem haha. Aja blogger mer snart, puss ! ♥/ofelia


ÄCKEL DAG !

Hejsan allihopa ! Jag kan lova er att de här fan vart en av dom värsta dagarna i mitt liv.. haha. Först tandläkaren, efter de fick jag vänta en timme helt själv i universitetet på min klass ( ja va ju en timme för tidigt..) Sen funkade ej min mobil, gick inte & smsa eller ringa eller gå in på internet.. Sen skulle vi ha orientering & då började det ÖS regna.. & vi hittade fan inga kontroller.. & vi letade i 3timmar.. Jag var HELT blöt när vi kom tillbaka, såg ut som någon slängt i mig med kläderna på i vattnet, utan att överdriva! Efter de åkte jag & cornelia till stan helt blöta för jag skulle gå till the phone house & titta va som va fel med min mobil.. Så hittade vi inte rätt affär och fick gå fett långt.. Sen sa han i affären att mina pengar va slut. & dom kommer inte först om en vecka. KUL ! har ingen mobil på en vecka. JAG ORKAR INTE. Äcklig dag & nu är jag så fucking hungrig har inte ätit på hela dagen.. nej men då kan jag ju inte äta för ja har så äckel ont i tänderna av den här fitt tandställningen.. ÅH VILKEN HEMSK DAG ! & nu måste jag gå till aspuddsparken och skriva under papper (ska jobba där) döda mig ! herregud vill bara dö haha :( Hoppas eran dag varit bättre än min, förlåt för deppmode inlägg här haha. Jag bara klagar. Aja, ha de så bra !  Vi hörs sen, PUSS ! ♥/ofelia


En sommar bild mitt i allt regnväder .. :(


ego bilder från idag hihi




Tisdag!


haha fyfan va ful jag är på den här bilden & den längst ner.. bjuder hihihi!


Siti, jag, Cornelia & Sofia♥



Lite bilder från idag på rasten haha! :) Inget speciellt har iaf hänt today, rätt chill dag sådär. Efter skolan drog jag, Siti & Sofia till liljeholmens gallerian (heter den så ? haha) & tittade runt lite. Hittade jätte mycket fina saker, måste shoooppaaa snart hihi. Aja, ska träffa Marcelo ikväll & imorgon har vi orientering i skolan.. Kul! Vi börjar klockan 10.. Men eftersom jag ska till tandläkaren (& sätta på tandställning där nere.. panik haha) så har ju jag ej någon sovmorgon... Ska vara hos tandläkaren 7.45.. Trevligt. Vet inte vad jag ska göra efter i typ en och en halv timme.. Aja de löser sig nog, kände att de här inlägget blev feeett långt. Driver haha.. Aja, bloggar mer sen. Puss ! ♥/ofelia


Svaren på frågestunden !

Till Emilia: hur är ditt hårfrisyr? helt rak? uppklipp lr vadå? hur behandlar du ditt hår, brukaru platta ofta?
ochsen: hur gammal varu när du tappa oskulden? hur känndes de va du rädd? hur mycke pengar får du i månaden :)
Till ofelia: vem noppar dig? skit snyggt, sjukt bra blogg :)
Svar Emilia: Mitt hår är katastrof! det är uppklippt och jag plattar varje dag och jag var typ 15 ja ja va nervös! Jag får 1000 plus om jag behöver något!  :)
Svar Ofelia: Tack så mycket! Jag noppar mina ögonbryn själv haha :)

hur färgade du ditt hår från mörkt till ljust och hur fixar du dina ögonbryn sen sista frågan hur ofta solar du och hur länge :)
Svar Emilia: Jag solar inte solarium men måste börja med det! brukar sola 10 min för 50 kr!  Jag färgade hemma och det är kaos! måste verkligen göra hos frisören! Mina ögonbryn noppar jag själv :)
Svar Ofelia: Tror den här frågan är till Emilia :)

Till Ofelia: Hur träffades du och Marcello :D
Sötnoosar
Svar Ofelia: Vi smsade till & från i 7an haha,  sen på vintern i 8an började vi träffas (med Emilia & Tarik) vilket ledde till att vi blev på g. Sen på skolavslutningen ett halvår senare blev vi tillsammans hihi :)

Ofelia: vart kommer du ifrån? hur många syskon har du?
Emilia : varför flyttade du från chile? bodde din mamma i chile förut också ? vart i chile bodde du ? bodde också i chile när ja va liten, juste ! de va jag som ställde frågan förut på spanska, har hört mycket om att tarik vill ha natischa? är det sant? vad tycker du om det?
ciao
Svar Emilia: För min mamma är svensk och vi har kusiner och sånt här så ja, jag bodde  i quilpué. Ja jag tror det är sant för jag har hört och jag har tyvärr inga kommentarer ahaah
Svar Ofelia: Jag är hel svensk & jag har en lillasyster :)

<333333333333333333333333333333333333333333333
Svar: <3333333


har du kontakt med ilijas jurkovic , för i skolan kollar du på han typ hela tiden , ni skulle passa :D tycker du att han är fin? btw skit söta båda två liksom katter <3
Emilia svarar: haha okej, kollar på han? jahap. Han ser bra ut och ja, jag tycker att han är fin. haha tack :)

Emilia: har du kille, eller är du på g med någon?
Ofelia: gick du ut med höga betyg när du sluta 9:an??
Svar Emilia: Kan man säga (:
Svar Ofelia: Jag gick ut med 235p, inte så jätte bra men helt okej

kan inte ni båda lägga ut bilder på hur ni såg ut när ni va typ tretton tolv ;) <3
Svar Emilia:
Svar Ofelia: Haha aa nångång :)

hej jag undra om ni kunde visa typ alla era favorit jeans och typ skrva vrt ifrån och hur mycket dem kosta
älskar er stil
Svar Emilia: ska bli! :)
Svar Ofelia: Ja det kan jag göra någongång

kan ni lägga ut dagens outfit ni säger att ni ska göra de men gör de bara ibland vi vill se mer , det om ilijas var till emilia alltså frågan var till emilia :)
Svar Emilia: haha ja det kan vi :)
Svar Ofelia: Ja vet att vi säger det haha. Men det blir alltid stressigt på morgonen & efter skolan glömmer jag alltid haha :( Men ska försöka bli bättre på det!

ska ni på NRJ Experience??? :)
Svar Emilia:näää
Svar Ofelia: nää

emilia: vilket gymnasium ska du börja på?
ofelia: är john bauer bra? är det både blattar och svenskar?
Svar Emilia: ingen fucking aning! hahaha ångest!!!
Svar Ofelia: Den är helt okej, kanske inte världens bästa skola, men den funkar. Ja det är blandat både svenskar & blattar :)

har många utav era kompisar förlorat sin oskuld?, skulle ni kunna vara kompis med en som inte har haft sex, som inte röker eller dricker men är ändå som ni?
Svar Emilia: Klart som fan! jag har massa kompisar som ja umgås me som inte röker eller dricker o är oskulda o de är sköööna som fan det där spelade ingen roll. men typ dom flesta jag  umgås med mest har förlorat men de finns de som nt och det är absolut ingen fel me de!
Svar Ofelia: Ja det är de. Haha va var de för fråga? Det är klart jag skulle kunna :p

emilia: vilket gymnasium ska du börja på?
ofelia: är john bauer bra? hur många poäng behöver man för att komma in? är det både blattar och svenskar där?
Svar Emilia: ingen aning,,,,.
Svar Ofelia: Som jag sa innan, den funkar. Jag har ingen aning, men jag tror att de är rätt lätt att komma in där :p aa det är det.

ångrar ni att ni var fjortisar? ni e skit fina nu.... var det under fjortisperioden ni förlorade oskulden? och hur gamla var ni?
Svar Emilia: Jag har aldrig varit rikti fjortis såååå menmen.. Nix!
Svar Ofelia: Nää jag ångrar inte, visst jag kanske inte va världens finaste men inget jag ångrar :] Nej det var inte under "fjortisperioden" jag förlorade min oskuld.
-Tack så mycket
!

festar ni ofta? skulle ni kunna ta med en 96:a på en hemma fest eller bara bli kompis med en?
Svar Emilia: Självklart vafan? Jag umgås med 96or, hallå hela min klass består av 96or haha :)
Svar Ofelia: Händer ibland, men inte så ofta. Ja varför inte ? Jag har många kompisar som är 96or :p

hur ska eran drömkille se ut?
hur måga barn vill ni ha?
ska ni gifta er?(om ni ska, får jag komma?:)hehe
vart skulle ni vilja bo när ni blir äldre?
vad är det bästa ni vet?
Svar Emilia: miiiiiiiish! Antingen mulatt o allmänt  SEXIG eller bara skiiit vacker. Justin bieber eller Bow wow omg ja dör! Jag vill ha 4 barn! Jag ska gifta mig o de klart du ska komma!. Jag vill bo i Chile :) & det bästa jag vet är att festa!!!!!
Svar Ofelia: Han ska vara snygg haha. Jag vill ha 4 barn hihi & aa jag ska gifta mig och självklart får du komma ;) Jag skulle vilja bo i en fin lägenhet inne i stan. Det bästa jag vet är när jag är på bra humör & är med mina vänner eller min pojkvän !

tycker ni att det är mobbat att säga - lol? hhahah skum fråga
Svar Emilia: nej de najs som fan!
Svar Ofelia: aa hahahaha

vilka svordommar använder ni mest?
Svar Emilia: horunge som inte alls är bra men de är bästa ordet att ta ut sin ilska på hehe
Svar Ofelia: hahahaha åh ja vet inte, fan tror jag & skit. ( fast skit är vell ingen svordom haha?)

hur ska man vara för att passa in i erat gäng?
Svar Emilia: Sig själv rolig. Vi är inget gäng eller några osm ba låter några komma in o några vara utanför!
Svar Ofelia: hahahaha, vadå gäng ? Ni tror vi är monster eller något & att man måste vara på ett "speciellt" sätt för att vara vår kompis eller vadå haha? Va dig själv bara :)

hur många läsare har ni just nu?
Svar: Vi brukar ha runt 200 :)

känner ni några från spånga, kallhäll och jakobsberg?
Svar Emilia: nix
Svar Ofelia: Nej :b

-Hur det är i era förhållanden
-varför blev det slut mellan dig emilia och tarik?
-dricker och röker ni?
-Hur många syskon har ni?
- hur många besökare har ni? :)
skiiitfin blogg OCH NI ÄR SKITFINA ;O
Svar Emilia: har inget föhållande, för han är en äcklig liten falsk fitta, ja dricker & röker när ja känner för de. ja har tre syskon! Tack så mkt!!!
Svar Ofelia: Det är bra i mitt förhållande hihi :) ,
& det andra har jag redan svarat på :) & tack så mycket hihi ,puss !

emilia: har du funderat på att klippa kort? du skulle verkligen passa i det!
ofelia:vad har du för skostorlek?
båda: vart har ni köpt era lösögonfransar?
Svar Emilia: Neeeeeej!!!! ja skulle icke göra det!!
Svar Ofelia: Jag har storlek 38/39 oftast 39. & jag använder aldrig lösögonfransar haha ? Men när jag väl gör de köper ja på H&M eller kicks typ :)

emilia - finns dina snygga skorts fortfarande du vet de där du köpte för typ 400?
ofelia - köper inte du lika mycket kläder och sånt som emilia gör?
ni är skit fina, tycker ni att ni e fula?
Svar Emilia: Ingen aning! www.chicy.se! kolla där :)
Svar Ofelia: Nä Emilia köper mer tror jag haha & jag brukar inte lägga ut bilder på när jag köper kläder. Orkar aldrig. Ibland tycker jag att jag är finare än andra stunder haha :p

tycker ni om air max eller tycker ni att det är babbeskor?
Svar Emilia: skiiiit saftiga men dock har tjejer förstört de men de stilrent att ha de till rätta kläder! men tycker dock inte de snygg att ha i starka färger o sen inte kunna matcha. helfärgade e nog snyggast!
Svar Ofelia: Jag tycker dom är dt skor, men om man matchar dom rätt kan dom vara fina

emilia tycker du sminakr dig as fint , sminkad men ändå naturlig , va använder du för smink exp när du ska på fekke? skönheter! har du komplex med din längd? emilia får du många blickar när du är på fekke ja menar kollar killar på dig va du sj ser ? svara snälla ! hur många killar har du legat med ? :)
Svar Emilia: Åh gullig du är! Sminkar mig bara men lite solpuder från h&m mascara har jag typ fyra av som jag varierar & ibland eyeliner., ja kör typ på samma när ja ska på fest men då kanske lite extra mkt  & kanske läppstift om det passar till outfiten. Nja sådär, visst ere jobbigt att höra ''va kort du är'' hela tiden men de va nog jobbigare förut! Haha nej såå många blickar får jag inte! Ingen Adriana Lima här haha! , tre!

vilket gymnasium går du på ofelia och vad pluggar du? :)
Svar Ofelia: Går sambeteende i johnbauer.

emilia: känns det inte jobbigt att ibland när alla börjat i gymnasium går du kvar i nian fast du är 95a??
emilia: vilket gymnasium vill du börja sen när du ska börja?
emilia: hur blev du så bra vän med matilda?
ofelia:känner du bella hur är hon, såg att ni e vänner på face
ofelia: tror du att du och marcello kommer hålla föralltid?
båda: hur många besökare har ni ungifär om dagen?
Svar Emilia: jooo faktiskt så äre rätt jobbigt! jag har ingen aning vad ja vill bli ens haha! Ingen aning vi började snacka och träffas för ungefär fyra månader sen!
Svar Ofelia: Vilken Bella ? Jag har ingen aning, hoppas hihi. Typ 200 besökare :)

Båda: dömmer ni lätt folk innan ni känner de, asså typ folk i skolan, klassen, på fester o så
brukar ni tycka folk är tråkiga eller dryga lätt ?
ofelia: hur gör du dina ögonbryn de är skitfina !
emilia: skulle du vilja ha ett förhållande med någon i din skola ? (;
grym blogg !
Svar Emilia: Hahahaha nja, Inte folk som inte gör något men om de beter sig orrigt så tål jag fan inte det! Jag har ingen aning om ja skulle vilja ha ett förhållande med någon i min skola, vem vet ;)
Svar Ofelia: Haha nja ibland. Kanske. Ja om den är tråkig haha ? Eller vadå ? :p
Jag noppar dom bara haha , vet inte riktigt hur jag gör haha :) Tack så mycket !

när slog du någon senast ?
När slogs du som mest ?
Hur många slagsmål har du varit med i ?
Svar Emilia: i fredags. Jag slogs som mest för två år sen och jag har varit med i jävligt många men det är onödigt som fan!
Svar Ofelia: Inga haha

ofelia: Du e jätte fin o söt, jag tycker du e helt perfekt! Berätta lite om dina närmsta vänner och ditt liv om du orkar. Vad vill du bli när du blir stor?
Emilia: du e jätte söööööt ! har du varit tillsammans med rafat? vem tog din oskuld? Hur lång e du?
Puss
Svar Emilia: Taack söta du! Ja kommer inte ihåg exakt men jag tror det! men inget seriöst förhållande inte! Micke heter han, min typ första riktiga pojkvän. Jag är 151 cm kort! puss
Svar Ofelia: Tack så jätte mycket haha ! :d va gullig du är ! Kan göra det i ett annat inlägg! puss

Hejsan! :)

Hur är ni när ni träffar nya personer, lixom ger ni dom en chans eller är ni dömande?
Vem tog era oskulder och hur gamla var ni?
Hur ofta festar ni?
Vad är det för fester ni går på? Typ chillkrök eller riktig fekke?
Vilka är era närmsta vänner? Berätta lite om dom, och varför dom är så speciella!
Röker ni?
Hur mycket pengar får ni i månaden?
Svar Emilia: Ger alla en chans. 14 jag festar varje helg nu för tiden och de kan vara allt möjligt! Mina närmsta är Bianca Ofelia Matilda Louise Pelin och Suvd de är alla speciella på olika sätt! Återkommer med ett inlägg! Ja jag röker! 1000 & grejer ja behöver
Svar Ofelia: Jag ger folk en chans, kanske är lite dömande. Vad vet jag. Marcelo. Jag vet inte, beror på inte så ofta.  Mina närmaste vänner är Emmelie, Felicia, Emilia & Bianca, kan berätta om dom någon annan gång. Ja ibland, mitt studiebidrag. 1100 eller va de nu är.

Ofelia: Har du och marcello tagit en ''paus'' någongång, varför isåfall?
Emilia: Har du någon kille på G?
Svar Emilia: Jafaaan
Svar Ofelia: Aa men inte länge , privata anledningar :p

emilia har hört att du snackar med ilijas från 7:an snack leder till förhållande och du sa själv att du inte skulle kunna tänka dig ett förhållande med ilijas? wtf btw du är kattttt!
Svar Emilia: Hahahaha folk är ju roliga. Måste man ha förhållande för man pratar? shit softa man tror du e kär. Jadu vem vet han kanske blir min kille snart! hahaha nä men Tack :)

hej... alltså jag undrar om... ni är typ har det bra hemma bråkar ni med era föreldrar å så mycket?
älskar ni dem eller hatar ni dom?
puss tack om ni svarar / rebeckaa!!!!!
Svar Emilia: Walla vi slår sönder varandra! Nej faktiskt inte! :) Jag älskar min familj med hela mitt hjärta
Svar Ofelia: Ja det händer , inte vääärsta bråken men småbråk sådär. Haha de är klart jag älskar dom :p Puss !!

ofelia:vilket var ditt första val när det gäller gynasium?
båda: är ni nöjda med eran kropp? vad skulle ni vilja ändra?
båda: är ni nöjda med erat ansikte? vad skulle ni vilja ändra? puss puss
Svar Emilia: Nja sådär! längden o så! o mitt ansikte : min näsa! det e pytte!
Svar Ofelia: Det var värmdö sambeteende. Ja de är jag, Men såklart man vill ändra vissa saker haha. Som att ha större bröst, större rumpa , va smalare osv haha. Men inget jag går runt och tänker på ! puss ! :)

Hur många har ni haft sex med?
Vad har ni för utetider?
Kan ni inte göra en stooor fet bildbomb från då ni va fjortisar?
Röker och dricker ni?
Varför tog det slut mellan Emilia o tarik?
Hur gamla va ni när ni förlora oskulden?
Kan ni visa bild på eran favorit outfit både när de gäller fest och vardag?
Hur är John Bauer Ofelia? Har ni haft nollning eller insparksfest, berätta allt om hur de va i såna fall!
Vilket gymnasium ska du välja sen Emilia?
Svar Emilia: Tre personer, har inga typ. har inte varit värsta fjortisen! för han e en falsk hora somsagt! 14. Javisst kan jag det! Ingentigng jag tänkt på <3
Svar Ofelia: En person. Jag vet inte beror på vad jag ska göra för någoting, men inga speciella utetider. Haha aa någon gång kan jag göra det :)
aaa någon gång kan jag visa det !
Nej vi har inte haft något alls :( skit tråkigt.. :(

Till Emilia: Hur känner du halil mercan från fittja ? skulle du kunna tänka dig ett förhållande med han ? vem la till som vän på ffb? :)
Svar Emilia: Ingen aning vem som la till vem! Detvar länge sen. Känner honom genom tarik. Jaaafan hane snygg :)

 

 

 


Teach me how i to dougie


Fezzzt ikväll.

Tjaman! Har inte bloggat på ett tag eftersom min data fortfarande e sönder aja whatever, Ska börja fixa mig snart sen dra på fest!! jag har inga kommentarer om igår haha tyvärr. Här får bni några bilder från alla dagars outfits.

Fredag i skolan :


Fredag idrotten!





Fredag kväll













Idag på dagen




Nu:



Men nu ska ja byta om igen! Ha en bra kväll babes! <3

Godnatt !


5 saker ni inte visste om mig !



1. Jag börjar alltid skratta i fel situationer, speciellt när jag blir nervös eller om något pinsamt händer haha. ( Det där är så typiskt mig & emilia !)
2. Jag har inte haft min riktiga hårfärg sen i början av 6an, och under den tiden har haft tusen hårfärger allt mellan platinablont/vitt till svart & jag ångrar så mycket att jag ens färgade mitt hår från första början haha.
3. Det jag är mest rädd för i hela världen är hajar. Vågar nästan inte bada pga det.. haha
4. Jag har tandställning & jag ska ha den till nästa vinter (!)
5. John bauer va mitt 4 val, min reservskola &  skolan jag absolut inte ville gå i.. Var hundra procent säker på att jag inte skulle komma in där & att jag skulle komma in på mitt andra val haha.


Fredag

Efter skolan idag var jag med Marcelo. Vi spelade Wordfeud, vi började typ bråka över det.. (bara för jag vann) Sen kollade vi på film. Mooojsigt (: Nu spelar vi en ny omgång & nu är det krig haha. Liv & död. Haha men iallafall, imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Känner mest för att chilla, känner mig lite sjuk.. Ont i huvudet & så
 :( Aja, nu ska jag kolla film med mamma ! Kyss ! /♥ofelia


haha gammal random bild.


egoooooooooooo bilder

Okej , jag känner mig som en fjoooortis. Men här är en bildbomb med bilder på mig haha, vissa är gamla & andra nyare. Enjooooooooy !


















































Rebecca & Fiona





Jag ÄLSKAR dom här två låtarna, knarkar ihjäl mig på dom haha! /♥ofelia


true..





/♥ofelia


Min baby

Nu har jag min baby! ååååh så fin den är. Ska kunna ta bilder o sånt hela tiden men nu äe min bärbardata sönder, eller ja laddaren men imorgon ska vi fixa en laddare plus köpa en Ipad. skiitnice! Men nu är min fråga till er, hur bloggar man från iphone?? Aja svarar på era frågpr imorgon eller överimorgon! Puss /e

Kom precis hem !

Efter skolan idag träffade jag Emilia min bästavän! Va hos henne en stund, sen drog jag hem. Nu ska jag äta ! Puss !♥


Bild på mig & cornelia idag. Fyfaaaaaaaaaaan va ful ja va på denna bild...


PUSS

Ni är så sööööööta ! Bara så ni vet , sötaste läsare ! Stoooooooooooooor puss till er alla! /o


haha fjortisbild !


HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  TÄNK OM Alla företag skulle tillverka kondomer :)

GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök.
NOKIA kondomer: Connecting people.
LÄTTA kondomer: När du bestämt dig.
... GB-GLASS kondomer: Jag o min Magnum.
ALWAYS kondomer: En renare och torrare känsla.
LÒREAL kondomer: Because you´re worth it.
OLW kondomer:. Nu är det dax för fredagsmys.
TRISS kondomer: Plötsligt händer det.
MARABOU kondomer: Lite mer mmmmm.....
Mc Donalds: I´m loving it


Ska snart till skooolan & ha matte

Heellooo alla ! Skrev inget igår, palla ej va hemma & sjuk. Nu ska jag snart till skolan, vi börjar kvart över 12. För vi hade ingen gympa, naaaajs ! :) Idag händer ingeting alls, ska ta de luugnt. Mår fortfaranade inte helt bra från igår -.- Hoppas eran dag blir bra ! PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSS /o

Glöm INTE att ställa massamassamassa frågor till mig & emilia på frågestunden (!!!!!)


jag & lillasyster från i början av sommaren ! :)


Bildbomb

När jag ndå är inne på min gamla data så passar ja på att bjuda på GAMLA bilder. fyfan säger jag bara, jaja man har ju förändrats, men man undrar hur man tänkte när man gick ut såhär...

glöm inte frågestunden!!














HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH













hHHHHhhahahahahhHAHHAAHAHAHAHAHAHAH va görviiiiiii????????????????



































(?)


ni fucking klagar att vi aldrig svarar på frågor sen när man har frågestund så frågar ni inte ens :S? Wtf..


frågestund

Frågestund! ♥

Im sexy and I know it..


Sex On The Beach.


Blev typ inga bilder.

Det blev inga bilder typ, det hände en sak så vi blev typ fast i slussen å gick till den ''festen'' vi skulle typ vid 12 men istället var vi ute med några. Eftersom de andra skulle ta pendeln & jag tvärbanan så fick jag sova hos min kompis i årsta heheh (: klockan tre kom mina föräldrar o hämta mig i årsta sen släppa pappa av mig och mamma i liljeholmen. Kom hem med lite saker till mig och presenter till min lillasyster! Snart ska vi äta sen vet jag inte vad som händer. Tre bilder från igår ♥

Bästa ungen!

du som ville ha bilder på mig o min lillsyster, vi tar aldrig bilder tsm! dehär e typ alla..
hahahahahahahhaa omg
hoppas du blev nöjd!

just nu brä

nu'

Verano azul.

Shaaa babes, är så fucking taggad inför ikväll, lyssnar på hög musik och väntar på att Matildas match ska sluta höhö om typ 1 timme, nej men sen ska vi på fest och ha galnaste natten i våra liv (har vi bestämt) haha vilka jääävla fjortisar. Nej men vi vill bara leva liivet fan, Och det bliiir massa bilder ikväll! Jag lovar er ;) Jag har på mig vit genomskinlig skjorta från kappahl (?) svarta leggings röda låga converse röda läppar och rött nagellack ! Rawr, nej jag driver. Men ja ska snart äta sen fixa lite grejer. Kommer nog inte kunna blogga ikväll, får se va kvällen leder mig till! Ha det bääst sötnosar! Kul att ni kommenterar så mycket! vi gillar det!!  här får ni en låt som jag lyssnar på just nu.. Verano azul ♥


nananana

Heelloo alla. Vaknade precis , typ för 20min sen. Har precis ätit frukost & ska snart städa rummet. Sen kommer Marcelo hit. Hoppas ni får en trevlig dag & kväll. Puss & kram !♥ /o


gaaammal bild


FUCKING BÄST


tråkig fitt äckel dag :)

Jag har haft skit tråkigt idag, hade planerat massor men så blev det inte, Imorgon blir det knaaaz i orten. Fest, aa ni förstår ju själva hur tråkigt jag har eller jag är allti flummig. Som på bilden här neranför. FYFAN hahaah

Falla tillbaks.


tja man

hello mates. sitter i rummet inne på datan. Väntar på tårtan sen ska jag nog röra mig utåt ♥


Shoooosan



Shooosan alla . Har inte gjort något idag, vi hade teori första lektionen i idrott & sen andra lektionen hade vi mentors tid. Såg ut som största äckel luffaren idag kolla bara bilden.. Aja , ska träffa Emmelie idag snart. Ska bara äta innan. Emilia bloggar så mycket bättre än mig, i know ! puss ha de bra ♥


bäst


mina bästa

'

kan någon komma hem till mig & laga mat åt mig? TACK

Är så jävla hungrig men jag orkar verkligen inte laga mat, någon kom och laga åt mig!!!!!

5 lögner från killar

Top fem lögner från killar:
1. Jag kommer aldrig att lämna dig.
2. Jag är med mina vänner.
3. Du är den enda.
4. "Hon är bara min kompis."
5. Du och jag föralltid.
Tjejernas största lögn:
- "Jag tror dig."

Ni är bäst!

alla ni är bäst! tack för alla fina kommentarer. ni är verkligen bäst! ♥♥♥♥

slutade nyss (:

sho bre len jao XDXD . Okej jag kom precis he från skolan, slutade klockan 18! haha ni ba wtf? nej men jag är med i ''vägen ut'' där man får sjunga typ o skriva egna låtar och sånt, det var faktiskt riktigt kul. så jag Chantal & Pelin ska forsätta gå där haha! det är varannan onsdag från klockan 15 till 18. annars har jag inte gjort något idag. Hoppas ni haft en bra dag ♥
såhär såg jag ut idag

säger godnatt med en två år gammal bild typ (:


Åååh ♥


lina & emi

payback din fitta

Tisdag!

kort dag idag började 10 i 10 o slutade klockan 2! Ska byta om tror jag sen till skärholmen men min syster. så här såg jag iaf ut idag. Blå blus - Bik bok Svarta Jeans - Salt

hej & förlåt för för dålig uppdatering. hur mår ni? själv mår jag sådär, några programledare i Chile som man har följt i flera flera år skulle åka till en Ö & hjälpa folk efter jordbävningen i Chile som var i februari de byggde hus och hjälpe massor av folk. Så de från tvn skulle dit och hälsa på och då krusha planet och alla dog, de var så jävla omtyckta. Det går knappt att förklara, följt de sen ja var ett litet, litet barn :/..
que descanse en paz Felipe camiruaga, el animador favorito de Chile ♥

igår bräää

såhär såg jag ut igår, med svarta jeans & höööga röda klackar! gick me de i 30 min sen var jag tvungen att byta till converse hahaha !

igår bräää

såhär såg jag ut igår, med svarta jeans & höööga röda klackar! gick me de i 30 min sen var jag tvungen att byta till converse hahaha !

Just nu

sitter i min mjukisdräkt, ska snart sätta på en film med mina systrar & klara.. mys :)

lite bilder från sommaren :)


när jag ndå håller på

en bikini ni aldrig sett. köpte den i somras från.. twilfit (?)
'

Godmorgon på er!

sitter och käkar frukost. Idag har jag inget smink lila peaktröja luvan på hehe jeans från cubus och air max. känner mig som en dt för ja, de har ju tagit över airmax, menmen de e fina ja skiter om dts har sånna jag har haft de i ett år  och jag pallar verkligen inte fixa mig, eller sminka mig. vill ha bra smink ikväll för ja ska på fekke & jag har idrott -.- , men jag kanske hinner skriva ett inlägg innan jag går hemifrån vi får se, aja ha de bra ♥
ser ungefär ut som på bilden hehe nejdå byter ut tröjan & skorna mot lila tröja & vita air max & plattar håret brä, känner mig cool i min outfit .......

import

såsöt, du liknar en ängel HAHHAHAHA kom på något mer import snälla :')

bilder fr idag & igår.

de första är från idag :)

RSS 2.0